Notulen ALV 

 
De notulen van de Algemenen Leden Vergadering van 02-10-2017 zijn hier te downloaden

geplaatst op: 11-03-2018

 Nieuwsbrief 

 
Klik hier voor de laatste nieuwsbrief.

geplaatst op: 19-03-2017

 
 

 Voorzitter Piet Bakker gekozen tot sportvrijwilliger van het jaar!!    

 

Onlangs, tijdens de Lopikse prijsuitreiking van de kampioenen (meestal 2e week van juni) is ook de sportvrijwilliger van het jaar gekozen. Als bestuur hebben wij gemeend Piet hiervoor te moeten nomineren vanwege zijn grote staat van dienst binnen onze vereniging. De redenen die, volgens ons, hieraan ten grondslag liggen zijn:

  • Hij is in zijn eentje verantwoordelijk voor de vulling, samenstelling en verspreiding van de Heraut (het clubblad van De Zender) wat 2 tot 3 keer per jaar wordt uitgebracht.

  • Wanneer nieuwe leden zich aanmelden bij de Zender dan brengt hij ze de grondbeginselen van het badminton bij en maakt ze wegwijs binnen de vereniging, wat door de nieuwkomers erg wordt gewaardeerd.

  • Hij verzorgt het afhangen van de aanwezigen op de vrije speelavonden. Omdat hij iedereen persoonlijk kent biedt dit de mogelijkheid om rekening te houden met de speelsterkte van de diverse aanwezigen. De leden vinden dit plezierig omdat het kliekvorming voorkomt en iedere aanwezige alleen maar hoeft te kijken op welke baan hij/zij moet spelen.

  • Hij is al ruim 18 jaar lid van de vereniging, waarvan ruim 10 jaar bestuurslid in o.a. de functie van voorzitter/vice voorzitter.

  • Hij is samen met Henk Visée van LVV de animator/regulateur van de bordsponsoring in sporthal De Wiekslag.

  • Hij verzaakt nooit in het vertegenwoordigen en behartigen van de belangen van badmintonvereniging de Zender bij een bondsvergadering, overleg met de gemeente, sportraad, sportverenigingen etc...

  • Hij is een deskundige gesprekspartner voor de Jeugdcommissie van de Zender bij het samenstellen en begeleiden van de jeugdteams; daarnaast is hij jaren lang seniorencompetitieleider geweest.

  • Hij is verantwoordelijk voor de totale inkoop en het beheer van de nylon en veren shuttles van de vereniging.

  • Hij is als EHBO’er vrijwel elke speelavond aanwezig om bij eventuele ongelukjes deskundig te kunnen handelen.

  • Hij is de initiator/samensteller van het zaalrooster van de binnensportverenigingen die gebruikmaken van sporthal De Wiekslag.

Iedereen begrijpt dat na deze, overigens geheel correcte, lofzang, de commissie niet meer om Piet heen kon en hem dan ook uitriep tot:

Sportvrijwilliger van het jaar

Piet, namens iedereen van harte gefeliciteerd met het winnen van deze verkiezing!!

geplaatst op: 22-06-2012